1 januari 2010

Vargjakt 2010


Något historiskt håller på att hända, det är nämligen vargjakt i morgon och jag håller på att packa det jag ska ha med mig. Nu ska det pangas i möro så vi blir av med dom där kräken till rovdjur.

8 kommentarer:

Unknown sa...

kräk? varför tycker du det?

Anonym sa...

Hoppas du skjuter dig i foten din patetiska rovdjurshatare!

Anonym sa...

Du måste mena VARGSLAKT
Finns inga jägare kvar längre.

Rally Kalle sa...

Lightscribe, Du undrar varför jag tycker det, det är ju ett frittland att tycka vad man vill så därför.

Anonym nr1, Tack ska du ha, tyvärr så missade jag foten.

Anonym nr2, Vargslakt och vargslakt jag vet inte, men jag kallrar det naturvård.

Anonym sa...

En patetisk jägarfjolle tycker till.
Vem bryr sig, vargen är här för att stanna och kommer att ödelägga för jägarsvinen enton genom att ödelägga löshundjakten eller genom en ökad slakt på varg vilket kommer att leda till att stödet för jakt kommer att minska.
Det var det som SJFs Gunnar Glöersen varnade för för mer än ett år sedan.
Ni jägare är och förblir LOOSERS:o))

Rally Kalle sa...

Det må väl häda att vi är jägarfjollor och looers, men vad jag tycker och vad ni tycker så är det som jag sagt! sverige är ett fritt land att tycka vad man vill!!! Men en sak! Jag är då inte ANONYM som vissa är och inte törs kliva fram och stå för den man är. Och en till sak föresten, Jag har inget emot vargen men jag tycker det är synd bara att dom ska vara konsentrerade till ett ställe här i landet, fördela sveriges vargstam jämt över sverigs så är jag nöjd..... Låt dom stryka runt Stureplan och på Öland och Gotland bland turisterna få se vad dom säger då, då blir det ramaskriiiii......

Robert Mellersta norrland sa...

Jag är tacksam för sådana som du ger jägarkåren ett dåligt "ansikte" med det uttalande du precis har gjort.

Förhoppningsvis så inom en snart framtid så blir ett handfull statligt anställda som får ta hand om viltet i våra skogar då ni jägare i tusentals är överflödigt.

k Iran/irak och döda om det är så exalterande att ta liv.

I och med du/ni är där nere och försöker skapa fred i krigets anda så gör ni också en bra gärning. Det kan väl inte vara fel?

Mickel Rääv Värmland sa...

Du Robert, Vi jägare är inte ute efter att springa runt och döda i skogarna utom att vi försöker faktist driva en vettig natur vård.
Det gäller att hålla våran fauna på en lagom nivå som passar alla, både för jägarkåren, skogsägarna och för folket i glesbyggden som lever nära dom vilda djuren. Det där du skrive om Iran/Irak tycker jag inte hör hemma i den här debattan, så det får du hålla för dig själv.